Kahi Healing kezelés

kahi healingA Kahi Healing egy összefüggő gyógyítási rendszer, mely négy szinten gyógyít: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén.

A KaHi Healing gyógyítás összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást az indiai csakra tudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással. Ezeknek az egyedi kombinációknak köszönhetően, a KaHi Healing gyógyítás egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzákötve.

Ezáltal a KaHi Healing egy négydimenziós, egységes gyógyítási koncepció. Szelíd érintésekből áll, melyek megtapasztalása, egyfajta természetes élményt okoz. Egy KaHi Healing kezelés így minden ember számára érzékelhető és átélhető. Az emberek öngyógyító ereje eközben felébred, és mint a homeopátiánál, hatványozódik. A változás már a gyógykezelés során is érezhető, rendkívül kellemes és felszabadító érzést nyújt.


KaHi Healing kezelés menete

kahi healingA Kahi Healing alkalmazása során a test olyan meghatározott pontjaira hatunk, amelyek a hagyományos kínai orvoslásban is nagyon fontos szerepet játszanak. Az érintések a testet és az energiamezőt egyaránt érintik, időtartamuk pedig 10 másodperc és 3 perc között változhat. A folyamat során mellőzzük egy konkrét gondolat bevitelét és teret adunk egy célirányos szándék megvalósulásának, amelyet csend követ. A gyógyító megfigyelőként van jelen, aki független minden értékeléstől és elvárástól. A testi, lelki és szellemi rendszerek saját magukat regenerálják, az érintett pontokon keresztül beáramló információ által újjáépítik az Isteni rendet.

A Kahi Healing test- és energiamező pontjainak rendszere biztosítja, hogy az Isteni rend helyreállítása a test, a lélek és a szellem szintjén egyaránt végbemenjen. A Kahi Healing emellett az elme szintjén is lényegi változásokkal bír. A gyógyulási folyamat és annak bekövetkeztének tartós fennmaradás érdekében nélkülözhetetlen a betegség okának felismerése.

 

Milyen élethelyzetben alkalmazható a KaHi Healing kezelés ?

Mind a fizikai, a lelki és a szellemei ritmusunkban egy igen jelentős „lökést” kapunk a kezelés során, ritmusváltás jön létre. Mindez támogató hatást gyakorolhat az alábbiakra:

- természetes gyógyító erőnk újraéledése, megerősödése,

- már folyamatban lévő gyógyulási folyamatok felgyorsítása,

- tisztulási folyamatok beindítása,

- egyéb terápiás kezelések, akár orvosi kezelések jótékony hatásának felgyorsítása,

- tudatosított, illetve tudatalatti blokkok feloldása egy-egy adott témakörön belül,

- dogmák és hitrendszerek feloldása.

 

Technikai információ

A kezelések időtartama kb. 1-2 óra. Menetét tekintve állva, esetenként ülve történik.

Kahi Healing kezelés ára: 10.000 Ft (Bruttó) / alkalom.